İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. No: 63/A Ümraniye/İstanbul
İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. No: 63/A Ümraniye/İstanbul
Post Image
23 Şub, 2021
Yazar Umraniye_Elektrikci
0 comment

ZMT Elektrik Taahhüt Firması ve Elektrikçi

İstanbul Elektrik Taahhüt Firması adı altından kaliteli hizmet sağlayan elektrikçi olarak bizi arayabilirsiniz.  ZMT Elektrik Taahhüt Firması çalışanları olarak bütün ekiplerimiz gerekli ve yeterli donanıma sahiptirler. Gerekli eğitimleri alan elektrik teknisyenleri olarak ev ve ofis elektrik tesisatının döşenmesi, bakım ve onarımın yapımından sorumluyuz. Cihazınızın montaj işleminde amperine göre kablo seçimi yapılarak ve doğru sigorta takılarak cihazınız koruma altına alınmaktadır.

ZMT Elektrik Taahhüt Firması

İstanbul Elektrik Taahhüt Firması müşteri memnuniyeti odaklı çalışan elektrikçi olarak, her türlü teknik sorunun çözümünde yardımcı olan bir firmayız. Müşterileri en iyi şekilde dinleyerek en doğru çözümü kısa yoldan üretebilmekteyiz. Bunun için müşteri her zaman haklıdır prensibiyle çalışmakta olduğumuz taahhütfirmamızda, istediğiniz an elektrikçi ile ilgili arıza, bilgi almak veya servis kaydı oluşturmak için bizi arayabilirsiniz.

İstanbul Elektrik Taahhüt Firması olarak sunmuş olduğumuz profesyonel hizmet kalitesiyle, her zaman en iyi kalitede ürün kullanarak, en iyi olma yolunda sizlerin yanınızdayız. Sizden aldığımız geri dönüşümler bizim daha iyi bir seviyeye gelmemizi sağlamaktadır. Bundan dolayı görüşleriniz bizim için önemlidir. Anadolu yakasında en kaliteli elektrikçi olarak sizlere hizmeti sunmaktan onur duyarız.

İletişim

Melihcan ZÜMRÜT

GSM: 0530 236 28 42

Tel: 0216 540 69 90

E-Posta: melih@zmtelektrik.com

Adres: İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. No: 63/A Ümraniye/İstanbul

İletişim

  • İstiklal Mah. Kavaklıdere Cad. No: 63/A Ümraniye/İstanbul
  • 7/24
  • 0216 540 69 90
Teklif Al
Gönder
Merhaba,
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
Call Now Button